coco2

Mijn moeder spotte tijdens het boodschappen doen bij de AH deze kokosnoot water, ik wist niet eens dat AH ook kokosnoot water verkocht! Ik weet alleen niet of alle AH filialen deze kokosnoot water verkopen, want het stond wel bij de nieuwe producten schap. Deze kokosnoot water vind ik echt the bomb! Waarom? Handige drinkverpakking EN het kost maar 0,79 cent (250ml) wayyyy goedkoper dan Vita Coco dat te koop is bij de Tuinen, die kost namelijk 1,99 voor 330 ml. Ow en er staat ook een Halal certificering op niet dat het echt nodig is, maar wel leuk dat het erop staat. Het merk Cocomas is afkomstig uit Indonesië.

YUMMIEEEEE
Op de verpakking staat echter wel dat er 2 gram suiker in zit, dit zou toegevoegde suikers kunnen zijn of natuurlijke suikers, hmmm? Volgens mij is het gewoon toegevoegde suiker. Op zich maakt 2 gram helemaal niets uit, vooral als je het vergelijkt met bijvoorbeeld cola waarin wel 22 gram suiker per glas in kan zitten. En, weet je wat? Ik ga Albert Heijn een mail sturen met de vraag welke filialen deze kokoswater verkopen, de respons zal ik hier zeker plaatsen. *AH verkoopt overigens alleen de drinkverpakking met het rietje en niet de grote liter verpakking.
Vergeet niet de overige kokos posts te lezen:
I love coconut, jij ook?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *